×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Со холистичен пристап да го искористиме потенцијалот на Регионот, и во соработка со јавниот, приватниот и граѓанскиот сектор преку заеднички иницијативи да достигнеме одржлив, инклузивен,  социјален и економски раст.

Земјоделство и рурален развој
Економски и одржлив развој
Социјална заштита и антидискриминација
Родова еднаквост
Млади
Заштита на животна средина
Спорт
Kултура

Настани

Open for cooperation

Our Partners

sincerely grateful

Our Donators