×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Втор транснационален состанок во рамките на проектот Green Up Yourself

Зајакнувањето на младите од руралните средини со зелени вештини и начинот на размислување за одржливо претприемништво е една од целите на Green Up Yourself проектот. Преку проектот создаваме прилагодена тренинг програма за зелено претптиемништво и е-платформа која ќе ги поврзе младите со успешни претприемачи од Европа во оваа област.

Причитејте повеќе на линкот подолу