Контактирајте не

ЛАГ АГРО ЛИДЕР

Здружение за рурален развој

Ул. Маршал Тито 92, Кривогаштани

ул. Ѓорѓи Димитров 51, Прилеп

тел. 048 618 949

Даниела Цветаноска - Претседател

тел. 075340739