×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Повик за Експерти/ки за имплементација на програма за основни вештини за претприемништво, пазарни, финансиски и деловни вештини и самовработување

Понудите треба да се достават најдоцна до 03.10.2023 година по електронска пошта на: lagagrolider@gmail.com со назнака „Апликација за Експерт/ка за програма за основни вештини за претприемништво, пазарни, финансиски и деловни вештини и самовработување

Повеќе за повикот