×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

30 години УСАИД соработка и партнерство

Приказната за ЛАГ АГРО ЛИДЕР - дел од патувачкиот караван на УСАИД за одбележување 30 години СОРАБОТКА и ПАРНЕРСТВО.

Многу успешни приказни и достигнувања во Пелагонискиот Регион, а меѓу нив и работата и достигнувањата на ЛАГ АГРО ЛИДЕР.

Во последниве години со поддршка на УСАИД се даде огромен придонес во модернизација на млечни фарми и примена на добри практики кои обезбедуваат економски раст и одржливост.

Горди сме што успеавме да направиме придвижувања во млечниот сектор...