×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Земјоделските работници - тивка жртва на пандемијата

Овој бриф за политиките и препорачува на Владата и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство да ги информираат и интегрираат регистрираните земјоделци во мерката „14.500 денари по работник“, како и да го прошират опсегот на еднократните грантови за мали земјоделски стопанства кои искусиле пад на прометот во текот на пандемијата.