×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Спорт и здрава храна за детство без мана

Локалната Акциона Група Агро Лидер во соработка со СОУ Орде Чопела-Прилеп денес организираа настан “Спорт и здрава храна за детство без мана”. Кај Градскиот Саат во Прилеп децата уживаа во спортски активности, цртање и боење како и во вкусните производи подготвени од тимот на училиштето “Орде Чопела”-Прилеп. Оваа локална иницијатива е плод на заедничка соработка и желба да се даде придонес кон активен и здрав начин на живот за децата.