×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Повик за Експерт/ка за Анализа на мерките за заштита на стандардот на граѓаните во време на економска/енергетска криза

Здружението за рурален развој ЛАГ Агро Лидер, на 01 јануари 2023 година започна со имплементацијата на проектот “Мониторинг, оценка и предлози за антикризни мерки во услови на тесен буџет” поддржан од Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) преку програмата Цивика Мобилитас. Потребен е експерт/ка за Анализа на мерките за заштита на стандардот на граѓаните во време на економска/енергетска криза. 

Понудите треба да се достават најдоцна до 07 август 2023 година по електронска пошта на: lagagrolider@gmail.com со назнака „Апликација за Експерт/ка за Анализа на мерките за заштита на стандардот на граѓаните во време на економска/енергетска криза

Информации и детали за повикот и проектот можете да најдите во следниот ПДФ документ: