×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

ЛАГ АГРО ЛИДЕР дел од иницијативата "Со љубов за граѓаните од трето доба"

Со иницијативата "Со љубов за граѓаните од трето доба", ЛАГ АГРО ЛИДЕР во соработка со ЈУ Градска библиотека "Борка Талески"Прилеп и Домот за стари лица "Киро Крстески - Платник"Прилеп ги направија достапни книжевните дела на познати прилепски литературни творци во звучна форма за да го доближеме богатото литературно творештво до граѓаните од трето доба и да дадеме придонес за подобар престој на штитениците во домот за стари лица.