×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

ФИНАНСИСКИ ПОДАТОЦИ ЗА ОПШТИНИТЕ НА ЕДНО МЕСТО

Мрежата ФИСКАСТ, претставувана од Finance Think – Институт за економски истражувања, Скопје, АГОРА – Центар за промоција на граѓански вредности, Скопје, Квантум Прима – Здружение за економски и политички истражувања и анализи, Кавадарци, и ЛАГ Агро Лидер – Здружение за рурален развој, Кривогаштани, подготвија датабаза за поголема финансиска транспарентност на општините.

За првпат, податоци за буџетите на општините, во временска перспектива на едно место. Проверете ја датабазата. https://podatoci.fiscast.mk/

 

 

Partners