×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Презентирање на достигнати резултати во рамките на проектот Иницијатива за вработување на млади (Youth Employment Initiative - YEI)

ЛАГ АГРО ЛИДЕР на онлајн настан ги сподели достигнатите резултати со воведувањето на услуги за поддршка до вработување со партнерските организации Associazione InCo и Asociatia Tineri pentru Comunitate Bistrita. Од септември 2020 година до сега, трите организации споделуваат добри практики и заедно креираат водич за воведување на услуги а поддршка до вработување за млади.

Проектот "Youth Employment Initiative" (YEI) поддржан од Erasmus+ цели преку споделување на добри практики, да ги поддржи организациите во спроведувањето на програми за вработување на млади, зошто кога младите лица имаат пристап до продуктивна работа, ние обезбедуваме просперитетна иднина!

Partners