×

Error message

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1389 of /home/fingermk/public_html/lagagrolider.mk/includes/bootstrap.inc).

Донација на книги за училишната библиотека при ООУ "Манчу Матак" Кривогаштани

Во пресрет на новата учебна година 2022/2023, ЛАГ АГРО ЛИДЕР донираше книги за училишната библиотека при ООУ "Манчу Матак" Кривогаштани. 

Донацијата се состои од училишни лектири со кои ќе се збогати фондот на библиотеката, а ќе се даде придонес за негување на мајчиниот јазик и втемелување на љубовта на децата/учениците кон читањето.